Lördag08.08.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Historiskt

PM Wallenstam ickevåld

Publicerad: 2 December 2009, 23:00

Wallenstam får Ickevåldsfondens företagspris Wallenstam fick igår ta emot Ickevåldsfondens företagspris för bolagets långvariga stöd till socialt inriktade frivilligorganisationer…


Källa: Pressmeddelande Wallenstam, 2009-12-02

Wallenstam får Ickevåldsfondens företagspris

Wallenstam fick igår ta emot Ickevåldsfondens företagspris för bolagets långvariga stöd till socialt inriktade frivilligorganisationer.

– Ett pris som detta sporrar oss att fortsätta, det är ett kvitto på att det vi gör bidrar positivt till samhället, men det är i första hand de som utför arbetet på fältet som bör uppmärksammas, säger Hans Wallenstam, vd för Wallenstam.

Wallenstams sociala engagemang fokuseras till stor del på att stödja utsatta grupper eller grupper som står utanför samhället men även förebyggande insatser är högt prioriterade. Ett konkret exempel är Husby där Wallenstam förutom att sponsra en sommarfotbollsskola också arbetar med kvalitetshöjande åtgärder som entréer med skalskydd, upprustade gårdar och miljöer för att göra Husby till ett ännu tryggare och trevligare område.

Redaktionen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.