Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Historiskt

PM Wallenstam

Publicerad: 1 december 2011, 23:00

Wallenstam släpper fler lägenheter till Stockholms stads bostadsförmedling
Wallenstam utökar samarbetet med Stockholms bostadsförmedling och kommer från och med årsskiftet att förmedla majoriteten av sina lediga lägenheter i Stockholmsregionen här. Undantag är nyproducerade lägenheter som förmedlas till 50 procent av Wallenstam och till 50 procent av bostadsförmedlingen…


Källa: pressmeddelande Wallenstam

Wallenstam släpper fler lägenheter till Stockholms stads bostadsförmedling

Wallenstam utökar samarbetet med Stockholms bostadsförmedling och kommer från och med årsskiftet att förmedla majoriteten av sina lediga lägenheter i Stockholmsregionen här. Undantag är nyproducerade lägenheter som förmedlas till 50 procent av Wallenstam och till 50 procent av bostadsförmedlingen.

Detta innebär också att förmedling av lediga lägenheter via wallenstam.se upphör.

– Ambitionen med vårt utökade samarbete med Bostadsförmedlingen är att göra det enklare för våra potentiella hyresgäster, kötiden premieras och våra lediga lägenheter i Stockholm finns samlade på ett och samma ställe. Bostadsförmedlingens utveckling har de senaste åren varit enastående, de är ett renodlat

serviceföretag för oss fastighetsägare, säger Tommy Jansson, uthyrningschef för Wallenstam region Stockholm.

Wallenstam har som målsättning att producera 2 500 lägenheter till och med 2013, hittills är drygt 1 000 lägenheter produktionsstartade. De nu större pågående nyproduktionsprojekten i Stockholm är Kungsholmsporten på Kungsholmen, Poseidons gränd i Haninge och Riddaren på Östermalm.

– Trycket på lediga lägenheter är enormt. Jag bedömer att vi totalt sett kan bidra med drygt 700 lägenheter per år via Bostadsförmedlingen, säger Tommy Jansson.

Redaktionen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.