Tisdag14.07.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Historiskt

pm veidekke

Publicerad: 29 September 2010, 22:00

Veidekke anställer ny kommunikationschef Max Ney har anställts som kommunikationschef för Veidekke i Sverige. Han kommer senast från en roll som ansvarig för centrala kampanjer åt socialdemokraterna i Stockholms läns landsting…


Källa: Veidekke

Veidekke anställer ny kommunikationschef

Max Ney har anställts som kommunikationschef för Veidekke i Sverige. Han kommer senast från en roll som ansvarig för centrala kampanjer åt socialdemokraterna i Stockholms läns landsting. I sin tidigare roll som kommunikationskonsult på PR-byrån Springtime har Max införskaffat sig gedigen erfarenhet av kommunikationsarbete, både inom privat- och offentlig sektor. Max är 31 år och har en examen från Entreprenörsprogrammet, inriktning statsvetenskap, på Södertörns högskola. Som kommunikationschef kommer Max ansvara för den externa kommunikationen i Veidekke Entreprenad AB och Veidekke Bostad AB.

– Veidekke har sedan starten för tio år sedan nu rotat sig i Sverige. Vi står nu inför fortsatt tillväxt och i det arbetet kommer Max få en viktig roll att förstärka vårt varumärke och tydliggöra vårt budskap. Max erfarenhet från offentlig sektor och olika branscher i näringslivet är en utmärkt bakgrund för det uppdraget och jag är glad att Max bestämt sig för att komma till oss på Veidekke, säger Per-Martin Eriksson, VD Veidekke Bostad AB.

Max börjar sin anställning hos Veidekke under oktober månad.

Redaktionen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.