Måndag06.07.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Historiskt

pm_vasakronan/tieto

Publicerad: 28 Juni 2009, 22:00

Vasakronan hyr ut till Tieto i Värtahamnen Tieto Sweden AB blir ny hyresgäst i Vasakronans fastighet kv Riga som nu håller på att byggas i Värtahamnen. Kontraktet omfattar 15 000 kvadratmeter och inflyttning sker i juli 2010…


Källa: Pressmeddelande, Vasakronen

Vasakronan hyr ut till Tieto i Värtahamnen

Tieto Sweden AB blir ny hyresgäst i Vasakronans fastighet kv Riga som nu håller på att byggas i Värtahamnen. Kontraktet omfattar 15 000 kvadratmeter och inflyttning sker i juli 2010.

Kv Riga, som ligger på Fjärde bassängvägen 15, blir enligt Vasakronan en modern fastighet i hög miljöklass, utformad för att klara nivån Gold i miljöklassificeringssystemet Leed. Byggnaden hamnar även långt under energikraven för Green Building.

– Nybyggda fastigheter med rätt profil när det gäller effektivitet, flexibilitet och inte minst miljöklass, är alltid efterfrågade på hyresmarknaden. Värtahamnen är ett spännande utvecklingsområde som nu får ytterligare moderna kontor men också en stor ICA-butik i bottenplanet, säger Tina Granåsen Nyholm som är fastighetschef på Vasakronan.

Tietos verksamhet i Stockholm samlar nu sina medarbetare i Värtahamnen. Totalt 1 400 personer kommer att ha sin arbetsplats här.

Redaktionen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.