Tisdag20.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Historiskt

PM Svensk Fastighetsförmedling

Publicerad: 27 Oktober 2011, 22:00

Umeå först ut med bostadsvisningar via sociala medier Bostadsvisningen är inte längre vad den brukade vara. Under hösten har bostadsvisningar med extremt stylade bostäder blivit en snackis. Och nu lanserar Svensk Fastighetsförmedling i Umeå bostadsvisningar i sociala medier…


Källa: Svensk Fastighetsförmedling

Umeå först ut med bostadsvisningar via sociala medier

Bostadsvisningen är inte längre vad den brukade vara. Under hösten har bostadsvisningar med extremt stylade bostäder blivit en snackis. Och nu lanserar Svensk Fastighetsförmedling i Umeå bostadsvisningar i sociala medier.

Tre bostäder visas just nu på bland annat Youtube och Facebook

– Att se bostaden i form av rörliga bilder och ljud skapar en känsla och man får en bättre uppfattning om bostaden och dess närområde. Jag tror framförallt att filmerna är ett bra sätt för spekulanter som bor långt bort att få en uppfattning av bostaden innan man åker på visning, säger Jörgen Lundgren, fastighetsmäklare på Svensk Fastighetsförmedling i Umeå.

Svensk Fastighetsförmedlings undersökning Bobarometern visar också att 43 procent av norrlänningarna vill att bostaden ska vara ombonad och hemtrevlig och 30 procent föredrar att det är avskalat med lite möbler och inredningsdetaljer när de går på visning. Endast 6 procent vill att bostaden ska vara modern och stylad.

Redaktionen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.