Torsdag16.07.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Historiskt

pm stronghold

Publicerad: 29 September 2010, 22:00

Jeanette Saveros ”Årets framtida ledare i fastighetsbranschen 2010" Jeanette Saveros, affärsområdeschef på Hifab, tilldelas utmärkelsen ”Årets framtida ledare inom fastighetsbranschen 2010”. Initiativtagare är Stronghold Invest och tidningen Fastighetsnytt, i samarbete med Academic Search. Priset delas ut för andra gången och ska utmana finansbranschen om framtidens spjutspetskompetens och stjärnmedarbetare…


Källa: Stronghold

Jeanette Saveros Ӂrets framtida ledare i fastighetsbranschen 2010"

Jeanette Saveros, affärsområdeschef på Hifab, tilldelas utmärkelsen ”Årets framtida ledare inom fastighetsbranschen 2010”. Initiativtagare är Stronghold Invest och tidningen Fastighetsnytt, i samarbete med Academic Search. Priset delas ut för andra gången och ska utmana finansbranschen om framtidens spjutspetskompetens och stjärnmedarbetare.

”Jag är stolt och tacksam över utmärkelsen. För mig är lönsamhet nyckeln till utveckling och förbättring, och lönsamheten finns alltid med i mina beslut på antingen kort eller lång sikt. Det svårt att se sig själv som en framtida ledare, men att få vara med i arbetet med att utveckla och skapa nya vägar inom fastighetsbranschen är något jag definitivt brinner och verkar för”, säger vinnaren Jeanette Saveros.

”I hård konkurrens har vi utsett Jeanette Saveros till årets framtida ledare i fastighetsbranschen. Hon har levererat tydliga resultat i både förändringsarbete och i det löpande arbetet i en komplex och krävande bransch. Med utmärkelsen ska vi uppmärksamma goda ledaregenskaper och lyfta personer som har potential att bli stora ledare i framtiden, något som gagnar hela branschen, säger Urban Edenström, koncernchef i Stronghold Invest.

De andra finalisterna var Anders Albrektsson, kundansvarig vid Newsec Asset Management och Fredrik Hemborg, regionchef Stockholm NCC Property Development.

Motivering till utnämningen

Med en självklarhet som ledare har Jeanette Saveros lyckats uppnå mycket goda resultat även under perioder av lågkonjunktur. Ett ledarskap styrt av värderingar och tydlighet tillsammans med en förändringsvilja där de små ständiga stegen framåt leder till långsiktig framgång.

Att våga utmana traditionella verksamheter och lyckas införa ett säljdrivet företagsklimat är framgångsfaktorer för Jeanette Saveros.

Juryn är övertygad om att Jeanette Saveros har potential att i framtiden ha en ledande befattning i fastighetsbranschen.

Detta tillsammans med tydliga ambition, mod och drivkraft att utvecklas i sin karriär gör att juryn har utsett Jeanette Saveros till ”årets framtida ledare i fastighetsbranschen 2010”.

Redaktionen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.