Onsdag12.08.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Historiskt

PM SPP

Publicerad: 30 Juni 2010, 22:00

Myndighet hyr av SPP i Karlstad Pensionsbolaget SPP hyr ut cirka 3000 kvadratmeter kontorsyta till Konkurrensverket i fastigheten Karlstad CCC i Karlstad. Avtalet sträcker sig över sex år…


Källa: SPP

Myndighet hyr av SPP i Karlstad

Pensionsbolaget SPP hyr ut cirka 3000 kvadratmeter kontorsyta till Konkurrensverket i fastigheten Karlstad CCC i Karlstad. Avtalet sträcker sig över sex år.

Kongress- och konferensanläggningen Karlstad CCC (Karlstad Hyttan 12) omfattar drygt 18 000 kvadratmeter uthyrningsbar yta. Visit Karlstad AB, som ägs av Karlstad kommun samt det lokala näringslivet, hyr cirka 12 500 kvadratmeter. Resterande del av byggnaden är kontor och det är i en del av dessa ytor som Konsumentverket flyttar in.

Byggnaden, som SPP förvärvade i slutet av 2008, är i dagsläget under uppförande och beräknas klar till årsskiftet. Den totala investeringen för SPP uppgår till cirka 450 miljoner kronor. Karlstad CCC kommer att bli en av Sveriges största kongressanläggningar med en kapacitet på 1 600 sittande i den stora kongress- och konsertsalen.

SPP är en del av den norska pensionskoncernen Storebrand.

Redaktionen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.