Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag20.01.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Historiskt

PM Socialdemokraterna

Publicerad: 10 December 2009, 23:00

Socialdemokraterna ifrågasätter regler om utdelningsbegränsning I den promemoria som regeringen nu sänt ut på remiss anser Socialdemokraterna att det finns flera utestående frågor som inte klargörs och man delar inte regeringens uppfattning när det gäller slopandet av utdelningsbegränsningen…


Källa: Pressmeddelande Socialdemokraterna, 2009-12-11

Socialdemokraterna ifrågasätter regler om utdelningsbegränsning

I den promemoria som regeringen nu sänt ut på remiss anser Socialdemokraterna att det finns flera utestående frågor som inte klargörs och man delar inte regeringens uppfattning när det gäller slopandet av utdelningsbegränsningen.

Socialdemokraterna delar inte regeringens uppfattning när det gäller slopandet av utdelningsbegränsningen. Man anser inte att en begränsning av utdelning och värdeöverföring i grunden bör avvisas, utan förordar istället en ny reviderad väl avvägd begränsningsregel.

– Miljonprogrammen står inför gigantiska investeringsbehov, samtidigt föreslår regeringen sämre förutsättningar att möta detta behov. Det är en utveckling vi aldrig kan acceptera, säger Ilmar Reepalu (S), gruppledare för Socialdemokraterna i SKL.

Redaktionen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.