Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Historiskt

PM SKL

Publicerad: 9 november 2011, 23:00

Nacka får utmärkelsen Årets tillväxtkommun 2011
Nacka kommun har tilldelats priset Årets Tillväxtkommun 2011 av Arena för tillväxt. Priset delades idag ut av vice statsminister Jan Björklund på Sveriges Kommuner och Landstings kongress…


Källa: SKL

Nacka får utmärkelsen Årets tillväxtkommun 2011

Nacka kommun har tilldelats priset Årets Tillväxtkommun 2011 av Arena för tillväxt. Priset delades idag ut av vice statsminister Jan Björklund på Sveriges Kommuner och Landstings kongress.

I motiveringen nämns bland annat att Nacka under lång tid arbetat med att stärka sin attraktionskraft gentemot medborgare, företagare och besökare. Vidare säger motiveringen att kommunens arbete har präglats av stort nytänkande med ett tydligt kund- och medborgarfokus.

Bakom priset står Arena för tillväxt som är ett samarbete mellan Swedbank, ICA, Sveriges Kommuner och Landsting och konsultföretaget SWECO EuroFutures.Utmärkelsen årets tillväxtkommun har delats ut sedan 1998. Bedömningen görs utifrån befolkningsutveckling, förändring av skattekraft och sysselsättning.

Redaktionen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News