Tisdag27.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Historiskt

PM Ny VD för Skanska Öresund

Publicerad: 10 December 2008, 23:00

Ny VD för Skanska Öresund i Malmö Staffan Haglind utses till ny VD för det svenska dotterbolaget Skanska Öresund AB. Staffan tillträder omgående och efterträder Richard Hultin som blir VD för Skanska Kommersiell Utveckling Europa. Man delar även upp den svenska och danska kommersiella verksamheten…


Källa: Pressmeddelande 2008-12-11, 09:44

Ny VD för Skanska Öresund i Malmö

Staffan Haglind utses till ny VD för det svenska dotterbolaget Skanska Öresund AB. Staffan tillträder omgående och efterträder Richard Hultin som blir VD för Skanska Kommersiell Utveckling Europa. Man delar även upp den svenska och danska kommersiella verksamheten.

Skanska Öresund som tidigare varit ett gemensamt dotterbolag men med verksamhet i framförallt Malmö, Lund och Köpenhamn delas därmed upp i två separata dotterbolag; Skanska Öresund AB och Skanska Öresund A/S. VD för det danska bolaget är sedan tidigare Peter Nymann som från och med 2009 kommer att ingå i ledningsgruppen och rapportera direkt till moderbolaget Skanska Kommersiell Utveckling Norden:s VD Anders Kupsu.

Staffan Haglind har arbetat i olika positioner inom Skanska koncernen sedan 1997, senast som marknadschef för kontorslokaler i Skanska Öresund.

Redaktionen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.