Måndag19.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Historiskt

PM Ny VD Fastighetsägarna

Publicerad: 9 December 2008, 23:00

Ny VD i Fastighetsägarna Sverige Fastighetsägarna Sverige, som är intresseorganisationen för privata fastighetsägare och bostadsrättsföreningar, har utsett Reinhold Lennebo till ny VD. Han tillträder posten vid halvårsskiftet 2009 och efterträder Per-Åke Eriksson som då går i pension…


Källa: Pressmeddelande 2008-12-10, 08:45

Ny VD i Fastighetsägarna Sverige

Fastighetsägarna Sverige, som är intresseorganisationen för privata fastighetsägare och bostadsrättsföreningar, har utsett Reinhold Lennebo till ny VD. Han tillträder posten vid halvårsskiftet 2009 och efterträder Per-Åke Eriksson som då går i pension.

Reinhold Lennebo har tidigare varit VD för Lantbrukarnas Riksförbund, VD för Egmont Tidskrifter, koncernchef i dagstidningskoncernen Sydostpress AB samt VD för livsmedelsföretaget KLS Livsmedel. Vidare har han varit styrelsemedlem för bland annat TV4 och sågverkskoncernen Setra.

– Vi sökte en person med erfarenhet från opinionsarbete och ledarskap i federativa organisationer. Det har vi funnit i Reinhold som har en väl dokumenterad erfarenhet av att nå önskade resultat i flera branscher. Vi är därför mycket glada över att han nu vill ta sig an att leda Fastighetsägarna Sverige i dess fortsatta utveckling, säger Fastighetsägarna Sveriges styrelseordförande Anders Rynell.

– Det blir en spännande och utmanande uppgift och jag ser fram emot uppdraget att få arbeta med fastighetsägarnas frågor i en bransch som betyder så mycket för samhällets utveckling och struktur, säger Reinhold Lennebo.

Redaktionen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.