Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag21.01.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Historiskt

pm newsec

Publicerad: 6 Juni 2010, 22:00

Newsec förvärvar mer aktier i baltiskt rådgivningsföretag Rådgivningsföretaget Newsec har förvärvat ytterligare 16 procent av aktierna i Re&Solution, som är ett rådgivningsföretag inom fastigheter och finans, med en bred krets av baltiska och internationella kunder. Newsec äger efter förvärvet därmed 51 procent av bolaget. Verksamheten kommer att konsolideras i Newseckoncernen från och med 1 juli, och namnändras till Newsec…


Källa: Newsec

Newsec förvärvar mer aktier i baltiskt rådgivningsföretag

Rådgivningsföretaget Newsec har förvärvat ytterligare 16 procent av aktierna i Re&Solution, som är ett rådgivningsföretag inom fastigheter och finans, med en bred krets av baltiska och internationella kunder. Newsec äger efter förvärvet därmed 51 procent av bolaget. Verksamheten kommer att konsolideras i Newseckoncernen från och med 1 juli, och namnändras till Newsec.

Re&Solution grundades 2003 och har idag flera kontor i Estland, Lettland och Litauen.

– Som ett steg i att etablera Newsec som ”The Full Service Property House” i norra Europa förvärvade vi en del av Re&Solution under 2009. Samarbetet och integrationen har löpt över förväntan och nu väljer vi att konsolidera verksamheten. Baltikum är en viktig marknad för flera av våra kunder och för oss och det är av vikt att vi kan stödja både befintliga och potentiella kunder som redan är etablerade i Baltikum, eller de som vill in på den baltiska marknaden, säger Newsecs koncernchef Patrik Enblad.

Redaktionen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.