Lördag04.07.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Historiskt

PM Newsec Student Award

Publicerad: 15 Juni 2009, 22:00

Vinnarna av Newsec Student Award 2009 är utsedda Newsec Student Award delades ut för första gången och Magnus Bonde och Jonas Zakrisson från Kungliga Tekniska Högskolans samhällsbyggnadssektion, tog hem priset med sin examensuppsats "Miljöklassningssystem – Implementering av Green Star i Sverige"…


Källa: Pressmeddelande Newsec, 2009-06-15

Vinnarna av Newsec Student Award 2009 är utsedda

Newsec Student Award delades ut för första gången och Magnus Bonde och Jonas Zakrisson från Kungliga Tekniska Högskolans samhällsbyggnadssektion, tog hem priset med sin examensuppsats "Miljöklassningssystem – Implementering av Green Star i Sverige".

Magnus och Jonas har utsetts till vinnare på grundval av sin uppsats akademiska kvaliteter, kriteriet om uppvisat nytänkande enligt Newsecs värdegrund samt de personliga egenskaper och det teamarbete de uppvisat i samband med uppsatsskrivandet.

Enligt Newsec är syftet med priset att föra studenter med fastighetsinriktning närmare näringslivet och företaget. Man vill lyfta fram studenter som har det lilla extra och skapa en närmare relation till de som i framtiden sannolikt blir samarbetspartners, kunder, kollegor eller konkurrenter.

Redaktionen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.