Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Historiskt

PM Newsec

Publicerad: 22 november 2011, 23:00

Industrikvarter i Sundbyberg blir stadskärna
Detaljplanen för det nya kvarteret Signalfrabriken i Sundbyberg, som utvecklats av Newsec och Alecta, har godkänts. Den innehåller ett 20-tal butiker, bibliotek, hotell, caféer, 5000 kvadratmeter kontor samt 120 lägenheter…


Källa: pressmeddelande Newsec

Industrikvarter i Sundbyberg blir stadskärna

Detaljplanen för det nya kvarteret Signalfrabriken i Sundbyberg, som utvecklats av Newsec och Alecta, har godkänts. Den innehåller ett 20-tal butiker, bibliotek, hotell, caféer, 5000 kvadratmeter kontor samt 120 lägenheter.

Signalfabriken ägs av tjänstepensionsbolaget Alecta och kommer efter om- och tillbyggnad att omfatta cirka 36 00 kvadratmeter.

Den nya detaljplanen innebär att hela nuvarande kvarteret Plåten som idag består av tomställda industri- och kontorslokaler kommer att byggas om och bli en del av Sundbybergs nya stadskärna.

Projektet sysselsätter 150 till 200 personer och invigningen planeras till hösten 2013. Uthyrningsarbetet av handelsytor är i full gång och bedrivs av Newsec.

Redaktionen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News