Fredag07.08.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Historiskt

PM NCC förvärv Malmö

Publicerad: 26 Maj 2010, 22:00

NCC förvärvar i Malmö NCC har träffat avtal med Malmö Stad att förvärva del av kvarteret Kaninen i centrala Malmö, mer känt som Triangeln. På fastigheten kommer handel, lägenheter och kontor att uppföras baserat på en detaljplan utvecklad av NCC i samverkan med Malmö Stad…


Källa: Pressmeddelande NCC

NCC förvärvar i Malmö

NCC har träffat avtal med Malmö Stad att förvärva del av kvarteret Kaninen i centrala Malmö, mer känt som Triangeln. På fastigheten kommer handel, lägenheter och kontor att uppföras baserat på en detaljplan utvecklad av NCC i samverkan med Malmö Stad.

Projektet kommer att genomföras i fyra delar, där garage och handel utgör första delen om 400 parkeringsplatser och 12 000 kvadratmeter uthyrningsbar area med bedömd inflyttningstid till påsken 2013. Handelsareorna kommer att integreras med nuvarande Triangelns köpcentrum.

Bostäder och kontor kommer att uppföras ovanpå handelsanläggningen och genomföras i fyra fastigheter. Totalt kommer 150 lägenheter och 6 000 kvadratmeter uthyrningsbar kontorsarea att tillföras marknaden. Inflyttning beräknas till perioden 2013 till 2014.

Redaktionen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.