Tisdag11.08.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Historiskt

PM NCC Akelius

Publicerad: 17 December 2009, 23:00

NCC har sålt nybyggt vårdboende till Akelius Fastigheter NCC Construction Sverige har sålt ett nybyggt vårdboende för äldre i Trelleborg till Akelius Fastigheter AB. Fastighetsaffären och entreprenaden har ett sammanlagt värde på 75 miljoner kronor…


Källa: Pressmeddelande NCC, 2009-12-18

NCC har sålt nybyggt vårdboende till Akelius Fastigheter

NCC Construction Sverige har sålt ett nybyggt vårdboende för äldre i Trelleborg till Akelius Fastigheter AB. Fastighetsaffären och entreprenaden har ett sammanlagt värde på 75 miljoner kronor.

NCC Construction Sverige har sålt fastigheten Högalid 69 i Trelleborg kommun till ett av Akelius Lägenheter AB helägt dotterbolag. Försäljningen genomfördes som en bolagsaffär och köparen har erlagt likvid och tillträdde bolaget den 15 december 2009.

– Samarbetet med White Arkitekter och det koncept vi tagit fram för vårdboende gör att vi kan erbjuda bra, effektiva vårdboenden. Tillsammans med Akelius kan vi dessutom erbjuda en attraktiv hyreslösning, säger Roland Brodin, projektutvecklare på NCC Construction.

– Vi har fått en fin fastighet med en bra hyresgäst vilket passar in i vår investeringsfilosofi. Vi tycker det är roligt att vi nu genomför vår första nyproduktion i Trelleborg och hoppas på fler spännande projekt i Trelleborg, säger Per Ekelund, regionchef på Akelius.

Redaktionen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.