Torsdag06.08.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Historiskt

PM_NCC

Publicerad: 21 December 2009, 23:00

NCC har sålt nybyggt polishus till Akelius Fastigheter NCC Construction Sverige har sålt en fastighet med ett nybyggt polishus i Eksjö till Akelius Fastigheter. Fastigheten är uthyrd till Polismyndigheten i Jönköping län på 15 år. Fastighetsaffären och entreprenaden har ett sammanlagt värde på 115 miljoner kronor…


Källa: Pressmeddelande NCC, 2009-12-22

NCC har sålt nybyggt polishus till Akelius Fastigheter

NCC Construction Sverige har sålt en fastighet med ett nybyggt polishus i Eksjö till Akelius Fastigheter. Fastigheten är uthyrd till Polismyndigheten i Jönköping län på 15 år. Fastighetsaffären och entreprenaden har ett sammanlagt värde på 115 miljoner kronor.

NCC Construction Sverige har sålt fastigheten Nannylund 1 i Eksjö kommun till ett av Akelius Fastigheter AB helägt dotterbolag. Försäljningen genomfördes som en bolagsaffär och köparen har erlagt likvid och tillträdde bolaget den 21 december 2009.

– Det är med stor glädje och tillförsikt som vi blir ägare till vårt första Polishus. Vi är sedan tigare en förhållandevis stor aktör när det gäller andra typer av samhällsfastigheter, så denna affär ligger helt i linje med bolagets inriktning mot samhällsfastigheter och bostäder, säger Per Ekelund, regionchef på Akelius.

Redaktionen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.