Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Historiskt

PM NCC

Publicerad: 1 november 2011, 23:00

NCC och Uppsalahem bygger kvarter i Uppsala
NCC och Uppsalahem bygger ett gemensamt kvarter med blandade upplåtelseformer på Kapellgärdet i Uppsala. Tillsammans utvecklar de båda bolagen 202 bostäder, varav Uppsalahem står för 96 hyresrätter och NCC för 106 bostadsrätter…


Källa: NCC

NCC och Uppsalahem bygger kvarter i Uppsala

NCC och Uppsalahem bygger ett gemensamt kvarter med blandade upplåtelseformer på Kapellgärdet i Uppsala. Tillsammans utvecklar de båda bolagen 202 bostäder, varav Uppsalahem står för 96 hyresrätter och NCC för 106 bostadsrätter.

De nya lägenheterna bildar tillsammans kvarteret Östra Orgeln, där både gård och garage delas av de olika boendeformerna. Kvarteret ska stå klart för inflyttning från våren 2013 och fram till och med våren 2014.

Uppsala har en positiv nettoinflyttning och behovet av bostäder är stort. Lägenheterna i kvarteret Östra Orgeln kommer att vara allt ifrån ettor på cirka 45 kvadratmeter till sexor på drygt 140 kvadratmeter. Vissa lägenheter i markplan kommer att ha egen ingång och uteplats, övriga lägenheter får stora balkonger.

Redaktionen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News