Tisdag27.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Historiskt

PM Mengus

Publicerad: 21 September 2009, 22:00

Pris till Mengus Magasinet Euromoney har i sin årliga undersökning Real Estate Awards utsett Mengus till vinnare i kategorin ”Bästa nordiska förvaltare av fastighetsfonder för kontor” för 2009…


Källa: Pressmeddelande Mengus, 2009-09-22

Pris till Mengus

Magasinet Euromoney har i sin årliga undersökning Real Estate Awards utsett Mengus till vinnare i kategorin ”Bästa nordiska förvaltare av fastighetsfonder för kontor” för 2009.

”Mengus har sedan start levererat en avkastning som vida överträffar relevanta jämförelseindex och därför är det fantastiskt roligt att vinna priset, som är det finaste man kan få” säger Henric From, VD på Mengus. ”Det handgripliga arbetet med fastigheterna ger gott resultat samtidigt som det uppmärksammas bland branschens aktörer som deltagit i Euromoneys undersökning” fortsätter Henric From.

Euromoney följer och analyserar globala finansmarknader. Clive Horwood, chefredaktör på Euromoney, säger “Vinnarna av Real Estate Awards 2009 har visat på en förmåga att se möjligheter, reagera snabbt och att dra fördel av sina organisationers respektive styrkor. Genom undersökningen har marknaden uppmärksammat dessa aktörers prestationer i svåra marknadsförhållanden, vilket gör priserna extra välförtjänta”.

Redaktionen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.