Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Historiskt

PM Malmö

Publicerad: 1 november 2011, 23:00

Malmö anordnar ny boutställning för unga
UngBo 12 är Sveriges första boutställning med fokus på boende och bostäder för unga. Malmö stad bjuder in till en tävling för att lyfta debatten om hur bostadsbristen bland unga kan lösas…


Källa: Malmö Stad

Malmö anordnar ny boutställning för unga

UngBo 12 är Sveriges första boutställning med fokus på boende och bostäder för unga. Malmö stad bjuder in till en tävling för att lyfta debatten om hur bostadsbristen bland unga kan lösas.

Starten på proejktet blev en presskonferens med Anders Rubin (s), stadsbyggnadsdirektör Christer Larsson och Susanne Persson, regionchef Peab.

UngBo 12 är tänkt att sätta igång debatten om bostadsbristen bland unga. Kommunen bjuder in unga mellan 18 och 30 för att genom en tävling få fram nya idéer om hur staden bäst kan utnyttjas. Bygga nytt och bygga om är de två kategorierna som går att tävla i.

Tävlingen genomförs i Malmös tio stadsdelar. En ny stadsdel blir aktuell varje månad och först ut i november är Södra innerstaden med PEAB som värd.

Redaktionen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News