Fredag23.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Historiskt

PM Leif Garph

Publicerad: 18 December 2008, 23:00

Sparbössan Fastigheter rekryterar Leif Garph som ny vd Sparbössan Fastigheter AB anställer Leif Garph som vd för bolaget från den 1 maj 2009. Leif kommer från Vasakronan där han har varit vice vd och chef för region Stockholm. Leif har tidigare bland annat varit affärsområdeschef på Skandia Fastighet och vd för Korbe Förvaltnings AB. Leif är civilingenjör och har en ekonomisk akademisk utbildning…


Källa: Pressmeddelande 2008-12-18

Sparbössan Fastigheter rekryterar Leif Garph som ny vd

Sparbössan Fastigheter AB anställer Leif Garph som vd för bolaget från den 1 maj 2009. Leif kommer från Vasakronan där han har varit vice vd och chef för region Stockholm. Leif har tidigare bland annat varit affärsområdeschef på Skandia Fastighet och vd för Korbe Förvaltnings AB. Leif är civilingenjör och har en ekonomisk akademisk utbildning.

– De båda ägarfamiljerna har en lång erfarenhet från fastighetsutveckling och fastighetsförvaltning och var tidigare bl.a. huvudägare i Humlegården Fastigheter AB. Sparbössans verksamhet har hittills haft en begränsad omfattning, men vi bedömer nu marknadsläget som intressant för en expansion, kommenterar Eric Douglas och Johan Nordström . Leif Garph, med sin långa erfarenhet från fastighetsbranschen, blir en viktig kraft för att leda denna utveckling.

– Det ska bli spännande att vara med och bygga upp Sparbössan Fastigheter med långsiktiga, starka och intresserade ägare, kommenterar Leif Garph. Det lär säkert komma många intressanta affärsmöjligheter inom fastighetssektorn under de kommande åren.

Redaktionen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.