Onsdag12.08.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Historiskt

PM Kupsu Diligentia

Publicerad: 14 December 2009, 23:00

Anders Kupsu Diligentias nye vd Per Uhlén har annonserat att han önskar lämna sitt uppdrag under 2010. Det är nu avgjort att Anders Kupsu blir den som tar vid och ska leda Diligentia. Anders Kupsu är idag vd för Skanska Kommersiell fastighetsutveckling i Norden…


Källa: Pressmeddelande Diligentia, 2009-12-15

Anders Kupsu Diligentias nye vd

Per Uhlén har annonserat att han önskar lämna sitt uppdrag under 2010. Det är nu avgjort att Anders Kupsu blir den som tar vid och ska leda Diligentia. Anders Kupsu är idag vd för Skanska Kommersiell fastighetsutveckling i Norden.

-Anders Kupsu har den bakgrund vi letat efter, säger Lars Öberg, styrelseordföranden i Diligentia. Han har erfarenhet av både kommersiella fastigheter, bostäder och projektutveckling. Vi är mycket nöjda med att efter ett omfattande arbete under hösten ha kunnat välja Kupsu bland ett stort antal intressanta personer.

Den 1 juni 2010 är preliminärt Kupsus första arbetsdag på Diligentia och den 1 juli tillträder han som vd.

-Jag attraheras av Diligentias affärsidé, företagsstorlek och den långsiktighet som det innebär att ha sin bas i just förvaltning av fastigheter, säger Anders Kupsu. Diligentias uppdragsgivare är ju i slutändan Skandia Livs 1,2 miljoner försäkringstagare.

Per Uhlén, som varit bolagets vd sedan dess ”nystart” 2005, kommer att jobba tillsammans med Anders under den första månaden på Diligentia:

-Jag är mycket nöjd med styrelsens val av efterträdare. Jag är övertygad om att Anders Kupsu som ledare för den stora kompetens medarbetarna besitter är en garant för fortsatt framgång.

Redaktionen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.