Fredag14.08.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Historiskt

PM Kungsleden säljer

Publicerad: 15 December 2009, 23:00

Kungsleden AB säljer fyra kommersiella fastigheter Kungsleden AB säljer fyra kommersiella fastigheter för en total köpeskilling om cirka 112 miljoner kronor. Det totala försäljningspriset motsvarar bokfört värde och understiger anskaffningsvärde med cirka 4 miljoner kronor…


Källa: Pressmeddelande Kungsleden, 2009-12-16

Kungsleden AB säljer fyra kommersiella fastigheter

Kungsleden AB säljer fyra kommersiella fastigheter för en total köpeskilling om cirka 112 miljoner kronor. Det totala försäljningspriset motsvarar bokfört värde och understiger anskaffningsvärde med cirka 4 miljoner kronor.

Den totala uthyrningsbara ytan uppgår till 14 713 kvm. Två av fastigheterna ligger i Linköping och en i Vimmerby. Den fjärde fastigheten är belägen utanför Oslo i Norge. Frånträde av fastigheterna i Linköping och Vimmerby sker den 1 februari 2010. Fastigheten i Oslo frånträds den 17 december 2009.

”Vi fortsätter att arbeta med vår portföljsammansättning och med försäljningen av fastigheten utanför Oslo har vi inga fastigheter kvar i Norge”, säger Kungsledens VD Thomas Erséus i en kommentar.

Redaktionen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.