Torsdag09.07.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Historiskt

PM JM

Publicerad: 17 Juni 2009, 22:00

JM säljer bostadsprojekt till Stockholmshem JM har idag tecknat avtal med Stockholmshem om försäljning av en fastighet i form av ett bostadsprojekt beläget i Sjövikshöjden i Årstadal, Stockholm. Projektet omfattar 108 lägenheter…


Källa: Pressmeddelande, JM

JM säljer bostadsprojekt till Stockholmshem

JM har idag tecknat avtal med Stockholmshem om försäljning av en fastighet i form av ett bostadsprojekt beläget i Sjövikshöjden i Årstadal, Stockholm. Projektet omfattar 108 lägenheter.

Köpeskillingen uppgår till totalt 261 miljoner kronor varav 26 miljoner kronor erhålls vid tillträde till bostadsprojektet. Resterande köpeskilling erläggs löpande under projektets genomförande. Resultatet kommer enligt JM att redovisas löpande under 2010/2011. Projektet är påbörjat och tillträde beräknas ske under tredje kvartalet 2009.

– Avtalet med Stockholmshem är en välkommen nyhet i ett läge där vår nyproduktion fortfarande påverkas av trögheten på den finansiella marknaden, säger Johan Skoglund som är vd på JM.

Redaktionen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.