Lördag08.08.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Historiskt

PM Jernhusen Media

Publicerad: 19 Maj 2010, 22:00

Jernhusen bildar egen organisation för event och reklam Tidigare har uppdraget att sälja event- och reklamytor på järnvägsstationerna skötts av ett externt säljbolag. När avtalet löper ut vid årsskiftet kommer Jernhusen att ta en mer aktiv del i försäljning och hantering genom att blida en egen organisation, Jernhusen Media…


Källa: Pressmeddelande Jernhusen

Jernhusen bildar egen organisation för event och reklam

Tidigare har uppdraget att sälja event- och reklamytor på järnvägsstationerna skötts av ett externt säljbolag. När avtalet löper ut vid årsskiftet kommer Jernhusen att ta en mer aktiv del i försäljning och hantering genom att blida en egen organisation, Jernhusen Media.

Nya ytor kommer att etableras både inom och utanför stationerna samt på övriga Jernhusens fastigheter såsom parkeringar och underhållsdepåer. Jernhusen Medias säljorganisation kommer själva att hantera försäljning av event och specialytor. Försäljning av volymytor såsom exempelvis Eurosize och stortavlor kommer att hanteras av en extern säljaktör.

Redaktionen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.