Måndag26.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Historiskt

PM IPD UK

Publicerad: 20 September 2009, 22:00

Tillväxt i Storbritannien ett år efter Lehman När nästan ett år passerat sedan Lehman Brothers gick i konkurs visar den kommersiella fastighetsmarknaden i Storbritannien åter på positiv värdetillväxt. Det är första gången på 26 månader och uppgången var i augusti 0,2 procent enligt IPD UK Monthly Index…


Källa: Pressmeddelande IPD, 2009-09-14

Tillväxt i Storbritannien ett år efter Lehman

När nästan ett år passerat sedan Lehman Brothers gick i konkurs visar den kommersiella fastighetsmarknaden i Storbritannien åter på positiv värdetillväxt. Det är första gången på 26 månader och uppgången var i augusti 0,2 procent enligt IPD UK Monthly Index.

En fortsatt inbromsning av den negativa värdetillväxten på hyresmarknaden i augusti tillsammans med sjunkande direktavkastningskrav (för andra månaden i rad) bidrog till att den kommersiella fastighetsmarknaden i Storbritannien fick positiv tillväxt. Det 25 månader långa värdefallet slutade på -44,2 procent jämfört med toppnoteringen i juni 2007.

Redaktionen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.