Onsdag12.08.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Historiskt

PM Ikano Bostad

Publicerad: 17 December 2009, 23:00

Ikano Bostad och NCC utvecklar 1 000 bostäder i Malmö Ikano Bostad och NCC bildar ett gemensamt bolag för utvecklingen av den nya stadsdelen Elinegård vid kalkbrottet i Malmö. Totalt planerar Ikano Bostad och NCC att bygga ca 1 000 nya bostäder varav Ikano Bostad bygger hälften. Byggstart planeras till 2011…


Källa: Pressmeddelande Ikano, 2009-12-18

Ikano Bostad och NCC utvecklar 1 000 bostäder i Malmö

Ikano Bostad och NCC bildar ett gemensamt bolag för utvecklingen av den nya stadsdelen Elinegård vid kalkbrottet i Malmö. Totalt planerar Ikano Bostad och NCC att bygga ca 1 000 nya bostäder varav Ikano Bostad bygger hälften. Byggstart planeras till 2011.

– Det känns bra att tillsammans med en partner som NCC få utveckla ett nytt bostadsområde i Malmö och vi känner nu att vi etablerat oss på allvar i Öresundsregionen. Detta är i linje med vår långsiktiga satsning på projektutveckling och nyproduktion av bostäder och bostadsområden i Stockholms- och Öresundsregionen, säger Robert Jaaniste, VD för Ikano Bostad.

– Tillsammans med Ikano Bostad ökar vi områdets attraktivitet ytterligare och kan erbjuda bostäder för fler och bredare målgrupper, säger Henrik Lindén, regionchef på NCC Boende, region Syd.

Redaktionen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.