Onsdag12.08.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Historiskt

PM Hufvudstaden

Publicerad: 30 Juni 2010, 22:00

Hufvudstaden hyr ut på Birger Jarlsgatan Hufvudstaden meddelar att företaget hyrt ut kontorsyta på drygt 1 800 kvadratmeter i den nyrenoverade fastigheten Rännilen 18 på Birger Jarlsgatan 7. Avtalens löptid är i genomsnitt fem år…


Källa: Hufvudstaden

Hufvudstaden hyr ut på Birger Jarlsgatan

Hufvudstaden meddelar att företaget hyrt ut kontorsyta på drygt 1 800 kvadratmeter i den nyrenoverade fastigheten Rännilen 18 på Birger Jarlsgatan 7. Avtalens löptid är i genomsnitt fem år.

Wahlstedt Sageryd  Financial Services AB och managementkonsulterna Quartz+Co har hyrt de största kontorsytorna. Marc by Marc Jacobs, som sedan tidigare tecknat avtal, öppnar under hösten en butik på cirka 200 kvadratmeter i huset.

Projektet, som har pågått under 2009 och som avslutades våren 2010, omfattar totalt cirka 5 000 kvadratmeter kontor och cirka 1 500 kvadratmeter butiker. Huset ritades 1888 av arkitekterna Bäckström och Reinius och är en av Stockholms första kontorsfastigheter.

Drygt en tredjedel av den totala kontorsytan är nu uthyrd enligt Hufvudstaden och fastigheten genomgår även miljöcertifiering enligt GreenBuilding Program.

Redaktionen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.