Måndag03.08.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Historiskt

PM HSB Malmö satsar

Publicerad: 7 December 2009, 23:00

HSB Malmö satsar på hyresrätter i Västra Hamnen HSB Malmös styrelse har beslutat att köpa ytterligare mark för att bygga bostäder i kvarteret Fullriggaren i Västra Hamnen. De 75 planerade bostäderna ska i första hand bli hyresrätter, och byggstart planeras till slutet av 2010…


Källa: Pressmeddelande HSB Malmö, 2009-12-07

HSB Malmö satsar på hyresrätter i Västra Hamnen

HSB Malmös styrelse har beslutat att köpa ytterligare mark för att bygga bostäder i kvarteret Fullriggaren i Västra Hamnen. De 75 planerade bostäderna ska i första hand bli hyresrätter, och byggstart planeras till slutet av 2010.

– Eftersom vi vill kunna erbjuda människor i Malmö olika boendemöjligheter känns det extra bra att vi planerar just hyresrätter i Västra Hamnen, säger Michael Carlsson, vd på HSB Malmö.

Totalt planerar HSB just nu för byggstart av över 200 bostäder i Malmö med omnejd.

Vid Bulltoftas rekreationsområde pågår försäljningen av 65 lägenheter i bostadsrättsföreningen Draken, och vid Kalkbrottet Limhamn planeras 34 hyresrätter vid sidan av HSB Malmös bostadsrättsförening Akvamarinen, där försäljningen av 47 lägenheter redan pågår för fullt.

Dessutom har försäljningen av den första etappen i Bruksparken vid Hököpinge, bestående av nio radhus, precis påbörjats.

Redaktionen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.