Fredag14.08.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Historiskt

PM HEBA köper bostadsprojekt

Publicerad: 9 December 2009, 23:00

HEBA köper bostadsprojekt i Täby HEBA förvärvar ett bostadsprojekt med 52 lägenheter i Hägernäs Strand, Täby, säljare är JM AB…


Källa: Pressmeddelande HEBA Fastighets AB, 2009-12-09

HEBA köper bostadsprojekt i Täby

HEBA förvärvar ett bostadsprojekt med 52 lägenheter i Hägernäs Strand, Täby, säljare är JM AB.

Förvärvet sker genom en bolagsaffär och det underliggande fastighetsvärdet uppgår till ca 85 Mkr. Fastigheten omfattar 52 lägenheter med en bostadsarea om 2.848 m² som är under produktion. Lägenheterna upplåts med hyresrätt. Samtliga lägenheter är uthyrda och inflyttning sker under mars-april 2010. Projektet omfattar fyra nya bostadsbyggnader.

– Vi är mycket glada över förvärvet av den väldigt fina fastigheten i Hägernäs Strand. Lägenheterna är byggda enligt JMs´s koncept ”Lågenergihus” och det ligger helt i linje med HEBA´s miljöpolicy. Förvärvet utgör ett viktigt led i HEBA´s strategi att fortsätta växa i Stockholmsområdet. Täby är en intressant kommun där det händer väldigt mycket just nu. Vår ambition är att vara med i den fortsatta utvecklingen av nya hyresbostäder i kommunen och vi ser fram mot att etablera verksamhet i Täby säger, Lennart Karlsson VD för HEBA Fastighets AB.

Redaktionen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.