Torsdag22.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Historiskt

PM försöks- och träningslägenheter

Publicerad: 14 December 2008, 23:00

Fastighetsägarna Stockholm tecknar avtal med Stockholms Stad Fastighetsägarna Stockholm tecknar ett avtal med Stockholms Stad i syfte att aktivt arbeta för att dess medlemmar ska tillhandahålla 100 lägenheter som försöks- och träningslägenheter…


Pressmeddelande, Fastighetsägarna Stockholm

Fastighetsägarna Stockholm tecknar avtal med Stockholms Stad

Fastighetsägarna Stockholm tecknar ett avtal med Stockholms Stad i syfte att aktivt arbeta för att dess medlemmar ska tillhandahålla 100 lägenheter som försöks- och träningslägenheter.

Fastighetsägarna Stockholm och Stockholms Stad har genom Stockholms Stads Bostadsförmedling AB redan ett nära och förtroendefullt samarbete rörande förmedling av hyresbostäder. Nu vill Fastighetsägarna Stockholm ytterligare fördjupa samarbetet då Stockholms Stad har ett behov av att kunna erbjuda fler så kallade försöks- och träningslägenheter. Flera av Fastighetsägarna Stockholms medlemmar samarbetar sedan lång tid med socialförvaltningarna i respektive kommun genom att lämna försöks- och träningslägenheter. Det är bland annat de goda erfarenheterna som ligger till grund för det avtal som Fastighetsägarna Stockholm nu träffar med Stockholms Stad.

– Att hjälpa till med försöks- och träningslägenheter är ett självklart ansvar vi som aktiva samhällsaktörer vill ta. Vi arbetar ständigt med olika projekt för att bidra till utvecklingen i utsatta områden, säger Christer Jansson, vd Fastighetsägarna Stockholm.

– Avtalet är ett exempel på den goda dialog vi har med privata fastighetsägare i Stockholm, säger finansborgarråd Sten Nordin.

De nya villkoren för upplåtelserna i avtalet mellan Fastighetsägarna Stockholm och Stockholms Stad, ska preciseras dels i avtal mellan respektive fastighetsägare och staden, dels i avtal mellan staden och den bostadssökande.

Avtalet gäller från och med den 11 december i år till den sista december 2010 och förlängs kalenderårsvis med ett år.

Redaktionen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.