Fredag30.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Historiskt

PM Euromoney

Publicerad: 23 September 2009, 22:00

Priser till svenska företag i fastighetsbranschen Newsec, Jones Lang LaSalle, Catella och NCC Property Development plockade hem priser vid Euromoney Real Estate Awards 2009…


Källa: Pressmeddelande Newsec, Jones Lang LaSalle, Catella, NCC

Priser till svenska företag i fastighetsbranschen

Newsec, Jones Lang LaSalle, Catella och NCC Property Development plockade hem priser vid Euromoney Real Estate Awards 2009

Newsec har utsetts till den bästa rådgivaren för Corporate Services i Norden och Baltikum.

”Genom att vi nu även tar hem första priset för rådgivning till Corporates får vi ett kvitto på att vi verkligen kan erbjuda ett heltäckande tjänsteutbud till våra kunder. Det är extra roligt att vi får utmärkelsen i Norden och Baltikum vilket bekräftar att vi är en ledande aktör i Norra Europa.  Vi är jätteglada för utmärkelsen”, säger Helén Silverstolpe ansvarig för Corporate Services i Sverige.

Jones Lang LaSalle vann flera priser, bland annat som “Best Overall Global Advisor and Consultant” och bästa fastighetsrådgivare inom Uthyrning och Analys i Sverige.

”För andra året i rad har vi blivit utnämnda till bästa fastighetsrådgivare inom Uthyrning och Analys i Sverige. Det är ett erkännande och bevis för den kvalitet och kompetens vi levererar till våra kunder i Sverige och internationellt”, säger Charlotte Strömberg, VD Jones Lang LaSalle Norden.

Catella var vinnare i kategorin Bästa rådgivare i Norden och Baltikum 2009

”Catellas framgångar speglar vår förmåga att anpassa affärsverksamheten till marknadens förutsättningar och är därmed en eloge till våra skickliga medarbetare. Catella startades i en tid av kris i början av 90-talet, och var på den tiden rådgivare i projekt som liknar den typ av affärer vi ser idag. Även i Sverige tar Catella hem förstaplatser i kategorierna Bästa rådgivare respektive som skickligast i genomförande av transaktioner. Undersökningen som baserar sig på en gallup bland marknadens aktörer är därigenom också en bekräftelse på kundernas förtroende för Catella. Det är vi extra tacksamma för”, säger Johan Ericsson, VD för Catella Property Group.

NCC Property Development har utsetts till bästa fastighetsutvecklare i Norden under 2009.

”Vårt mål är att bli den ledande fastighetsutvecklaren i Norden och vi tar det här som en bekräftelse från marknaden att vi är på rätt väg. En av framgångsfaktorerna är att vi ligger långt framme vad gäller utveckling av gröna fastigheter. Vi är den första utvecklaren i Europa som har blivit Green Building partner på företagsnivå och har hittills 13 godkända Green Building fastigheter”, säger Joachim Hallengren, affärsområdeschef NCC Property Development.

Redaktionen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.