Lördag15.08.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Historiskt

PM DTZ Värnamo

Publicerad: 2 December 2009, 23:00

Värnamo kommun ingår samarbetsavtal med internationell fastighetsutvecklare Värnamo kommun har ingått ett samarbetsavtal med fastighetsutvecklaren Helios Properties plc för att utveckla logistik- och industriområdet Sydsvenska krysset…


Källa: Pressmeddelande DTZ, 2009-12-03

Värnamo kommun ingår samarbetsavtal med internationell fastighetsutvecklare

Värnamo kommun har ingått ett samarbetsavtal med fastighetsutvecklaren Helios Properties plc för att utveckla logistik- och industriområdet Sydsvenska krysset.

-Vår vision med Sydsvenska krysset är att bidra till att utveckla vårt näringsliv. Vi vill också att krysset ska bli en central etableringsplats i Skandinavien. Avtalet med Helios Properties bidrar i hög grad till att Sydsvenska krysset blir internationellt och det kommer att locka fler till att etablera sig här. Det är bra för vår bygd, säger Hans-Göran Johansson (c), som är kommunstyrelsens ordförande i Värnamo.

-Helios is delighted to be selected by Värnamo kommun to support them in developing this prestigious business location. We look forward to working together to realise this exciting project”, Michael Hughes, Helios Properties.

DTZ har varit rådgivare till Helios.

Redaktionen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.