Lördag08.08.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Historiskt

pm dombron

Publicerad: 21 Februari 2011, 23:00

Dombron slutför serviceboendeaffär i Uppsala Fastighetsbolaget Dombron kommer enligt vd Jan-Erik Höjvall inom kort att slutföra affären med Uppsalahem som innebär att hans företag övertar servicebostäder i Uppsala…


Källa: Jan-Erik Höjvall

Dombron slutför serviceboendeaffär i Uppsala

Fastighetsbolaget Dombron kommer enligt vd Jan-Erik Höjvall inom kort att slutföra affären med Uppsalahem som innebär att hans företag övertar servicebostäder i Uppsala.

Tillträdet till servicebostäderna är planerat till den 2 maj. Det innebär att nye vice vd:n och chefen för området samhällsfastigheter på Dombron, Ilja Batljan, kommer att ha fastigheter att arbeta med när han tillträder sin post samma datum.

I samband med att avsiktsförklaringen om att förvärva servicebostäder tecknades med Uppsalahem förband sig Dombron att sälja sina studentbostäder i Uppsala till Uppsalahem.

Dombron som ägs av Fjärde AP-fonden har som mål att inom fem år ha byggt upp ett fastighetsbestånd på 20 miljarder kronor. Idag är beståndet värt 6 miljarder kronor.

Daniel Bergstrand

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.