Fredag07.08.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Historiskt

PM Dagon Lund

Publicerad: 2 Maj 2010, 22:00

Dagon förvärvar fastighet i Lund Dagon AB har förvärvat fastigheten Gustavshem 6 i Lund av Virket Fastigheter AB. Köpeskillingen baseras på ett överenskommet underliggande fastighetsvärde om totalt 68,5 miljoner kronor. En del av köpeskillingen kommer att erläggas i form av nyemitterade aktier…


Källa: Pressmeddelande Dagon

Dagon förvärvar fastighet i Lund

Dagon AB har förvärvat fastigheten Gustavshem 6 i Lund av Virket Fastigheter AB. Köpeskillingen baseras på ett överenskommet underliggande fastighetsvärde om totalt 68,5 miljoner kronor. En del av köpeskillingen kommer att erläggas i form av nyemitterade aktier.

Fastigheten har en markareal om cirka 4 100 kvadratmeter och en lokalarea om cirka 4 600 kvadratmeter. Största hyresgästen är Friskis & Svettis.  Köpeskillingen baseras på ett överenskommet underliggande fastighetsvärde om totalt 68,5 miljoner kronor. En del av köpeskillingen erläggs i form av 100 735 nyemitterade aktier till en avräkningskurs på 65 kronor per aktie, vilka emitteras med stöd av årsstämmans bemyndigande. Direktavkastningen uppgår till drygt 8 procent.

Tillträde beräknas till den 1 juni. Förvärvet sker i bolagsform.

Redaktionen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.