Fredag30.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Historiskt

PM Coor

Publicerad: 14 September 2009, 22:00

Coor tecknar nytt avtal med Jones Lang LaSalle Coor Service Management har tecknat ett tvåårigt avtal med Jones Lang LaSalle. Avtalet innebär att Coor ska leverera drift och underhåll till fastigheter som Jones Lang LaSalle förvaltar…


Källa: Pressmeddelande Coor Sercvice Management, 2009-09-15

Coor tecknar nytt avtal med Jones Lang LaSalle

Coor Service Management har tecknat ett tvåårigt avtal med Jones Lang LaSalle. Avtalet innebär att Coor ska leverera drift och underhåll till fastigheter som Jones Lang LaSalle förvaltar.

Avtalet mellan Coor och Jones Lang LaSalle innebär att Coor tar över ansvaret för drift och underhåll i byggnader och utrustning till fastigheter som Jones Lang LaSalle förvaltar i Stockholm, Malmö och Växjö. Avtalet är värt cirka 10 MSEK per år.

– Vi är otroligt glada över att inleda ett samarbete med Jones Lang LaSalle. Kvalificerad fastighetsservice är ett av våra tre stora tjänsteområden, och vi ser fram mot att utveckla leveransen i nära samarbete med Jones Lang LaSalle, säger Staffan Ebenfelt, vd Coor Service Management i Sverige.

Samarbetet innebär att driftspersonal från Jones Lang LaSalle erbjuds anställning hos Coor Service Management.

Redaktionen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.