Onsdag05.08.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Historiskt

PM Clarion

Publicerad: 27 Maj 2010, 22:00

Clarion ska öppna hotell i Göteborg Clarion kommer att öppna ett nytt affärshotell i det gamla Centralposthuset i centrala Göteborg. Enligt planerna ska hotellet vara klart i början av 2012. Hotellet kommer att heta Clarion Hotel Post…


Källa: Clarion Hotels

Clarion ska öppna hotell i Göteborg

Clarion kommer att öppna ett nytt affärshotell i det gamla Centralposthuset i centrala Göteborg. Enligt planerna ska hotellet vara klart i början av 2012. Hotellet kommer att heta Clarion Hotel Post.

– Clarion Hotel Post kommer att bli en av de viktigaste mötesplatserna i Göteborg och i

Sverige. För oss är omvandlingen av det fantastiska posthuset till ett modernt, häftigt hotell en stor uppgift som vi tar på största allvar. Det känns som att bygga om slottet, säger Katalin Paldeak, som är direktör för  Clarion Hotels Norden.

Byggandet av det nya hotellet har inletts och byggnaden ska i färdigt skick vara 14 våningar hög. Hotellet kommer att ha huvudentré från Drottningtorget och den andra entrén från Åkareplatsen. Clarion Hotel Post kommer att ha 501 rum inklusive tre sviter, en stor eventlokal som rymmer 1000 personer samt 13 konferensrum. Den totala ytan uppgår till 36 700 kvadratmeter.

Redaktionen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.