Fredag07.08.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Historiskt

PM Carlyle

Publicerad: 13 December 2009, 23:00

Carlyle Group hyr ut 7000 kvadratmeter Den globala private equity bolaget The Carlyle Group (“Carlyle”), har hyrt ut närmare 7000 kvadratmeter kontors- och butikslokaler till nya och befintliga hyresgäster i Globen City…


Källa: Pressmeddelande Carlyle, 2009-12-14

Carlyle Group hyr ut 7000 kvadratmeter

Den globala private equity bolaget The Carlyle Group (“Carlyle”), har hyrt ut närmare 7000 kvadratmeter kontors- och butikslokaler till nya och befintliga hyresgäster i Globen City.

Globen City har totalt cirka 88 000 kvadratmeter kontorsyta och i och med de senaste utökningarna minskar vakansgraden till cirka 10 %. Carlyle förvärvade Globen City i augusti 2007.

– Vi är mycket nöjda med att ha lyckats attrahera flera nya hyresgäster till Globen och att vi dessutom minskat vakansgraden så pass mycket sedan förvärvet, trots den tuffa hyresmarknad som präglat branschen det senaste året, säger Anders Hörnqvist, Property Director, Carlyle Real Estate.

Redaktionen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.