Måndag26.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Historiskt

PM Bryggan

Publicerad: 2 September 2009, 22:00

Skanska hyr ut kontorslokaler i Flat Iron Building Skanska har tecknat ett 5-årigt hyresavtal med Bryggan Fastighetsekonomi avseende 385 kvm kontor i fastigheten Flat Iron Building vid Norra Bantorget i centrala Stockholm…


Källa: Pressmeddelande Skanska, 2009-09-03

Skanska hyr ut kontorslokaler i Flat Iron Building

Skanska har tecknat ett 5-årigt hyresavtal med Bryggan Fastighetsekonomi avseende 385 kvm kontor i fastigheten Flat Iron Building vid Norra Bantorget i centrala Stockholm.

– Området runt det nyrenoverade Norra Bantorget har blivit fräscht och trivsamt. Både stockholmare och turister har återupptäckt kvarteren och närheten till området runt Centralstationen är en stor tillgång. Detta är egenskaper som attraherar nya kontorshyresgäster. Vi har nu endast ca 1.800 kvm kvar att hyra ut i Flat Iron Building, säger Fredrik Lantz, uthyrningsansvarig på Skanska Fastigheter Stockholm.

– Vi är mycket nöjda med att kunna flytta till moderna kontorslokaler i Stockholms nya cityområde. Vi får nu utrymme för att ytterligare utveckla och föryngra vårt företag, säger Bryggans VD Lars Fröjd.

Den 1 december 2009 går flytten från företagets nuvarande lokaler på Gamla Brogatan.

Redaktionen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.