Lördag08.08.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Historiskt

PM Blomsterfonden

Publicerad: 6 Maj 2010, 22:00

Blomsterfonden avyttrar två fastigheter Blomsterfonden avyttrar två fastigheter i Danderyd. Köpare av fastigheten Muspelhem 8 är Nordic Corporate Finance AB tillsammans med Gillöga AB och köpare av fastigheten Jarl 20 är Erik Karlin och Johan Varland via bolag…


Källa: Blomsterfonden

Blomsterfonden avyttrar två fastigheter

Blomsterfonden avyttrar två fastigheter i Danderyd. Köpare av fastigheten Muspelhem 8 är Nordic Corporate Finance AB tillsammans med Gillöga AB och köpare av fastigheten Jarl 20 är Erik Karlin och Johan Varland via bolag.

Enligt Blomsterfonden genomförs försäljningarna som ett led i en strategi att renodla ett trygghetskoncept för äldre. Ingen av de aktuella fastigheterna är i sitt nuvarande skick anpassade till senior- eller äldreboende.

– Blomsterfonden har en strategisk inriktning att utveckla, bygga ut och renodla Blomsterfondens trygghetskoncept. Vi kommer att finansiera utvecklingen av våra befintliga anläggningar i Danderyd och Stockholm med inkomsterna från fastighetsförsäljningen, säger Ulf Thörnevik som är vd för Blomsterfonden.

Newsec var Blomsterfondens rådgivare i transaktionen.

Blomsterfonden är en ideell förening som arbetar för hem och vård åt äldre i Storstockholm.

Redaktionen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.