Tisdag20.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Historiskt

PM Avenyn

Publicerad: 3 September 2009, 22:00

Samverkansavtal för Avenyn undertecknat Ett samverkansavtal avseende Avenyn i Göteborg undertecknades tisdagen den 1:a september. Avtalet gäller för perioden 2009 – 2010 och förbinder områdets handlare, fastighetsägare och Göteborgs Stad att satsa 275 000 kronor vardera om året på samverkansarbetet…


Källa: Pressmeddelande, Fastighetsägarna Göteborg

Samverkansavtal för Avenyn undertecknat

Ett samverkansavtal avseende Avenyn i Göteborg undertecknades tisdagen den 1:a september. Avtalet gäller för perioden 2009 – 2010 och förbinder områdets handlare, fastighetsägare och Göteborgs Stad att satsa 275 000 kronor vardera om året på samverkansarbetet.

– Avenyn är idag en paradgata vars främsta styrka är dess potential. Den kan utvecklas till något riktigt spännande. Samverkansavtalet visar att samtliga parter nu är beredda att ta nya tag och att arbeta hårt sida vid sida. Avenyn kommer att bli en paradgata värd namnet med internationell stjärnstatus, säger Magnus Ersman på Fastighetsägarna Göteborg.

Fokus kommer att läggas på följande sakområden:

• Trafik- och parkeringsfrågor

• Drift-, underhåll och renhållning

• Ordnings- och trygghetsfrågor

• Belysning och utsmyckning

• Upprustning av gator och torg

• Marknadsåtgärder

Redaktionen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.