Lördag04.07.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Historiskt

pm_AtriumLjungberg

Publicerad: 29 Juni 2009, 22:00

Gränby Centrum i Uppsala först med p-platser för eldrivna fordon Sedan onsdagen den 24 juni har den som besöker Gränby Centrum i Uppsala möjlighet att ladda eldrivna fordon vid särskilda parkeringsplatser försedda med laddningsstolpar med betalningsfunktion. Gränby Centrum är först i Sverige med konceptet enligt fastighetsägaren Atrium Ljungberg, som planerar för utökad service för miljömedvetna kunder…


Källa: AtriumLjungberg (atriumljungberg.se)

Gränby Centrum i Uppsala först med p-platser för eldrivna fordon

Sedan onsdagen den 24 juni har den som besöker Gränby Centrum i Uppsala möjlighet att ladda eldrivna fordon vid särskilda parkeringsplatser försedda med laddningsstolpar med betalningsfunktion. Gränby Centrum är först i Sverige med konceptet enligt fastighetsägaren Atrium Ljungberg, som planerar för utökad service för miljömedvetna kunder.

Parkeringsplatserna är försedda med kommersiellt utvecklade laddningsstolpar som innebär att kunden betalar för den faktiska elförbrukningen (5 kr för 1 tim 45 min). Laddningsstolparna fungerar för såväl renodlade elbilar som så kallade ”plug-in-hybrider” och eldrivna mopeder.

– Vi vill öka tillgängligheten till Gränby Centrum, oavsett transportsätt. Det är självklart att vi ska främja miljöanpassade transportalternativ och vi är mycket stolta över att vara först i Sverige med ett helhetskoncept för elfordon, säger Anders Nylander som är vd för Atrium Ljungberg.

Redaktionen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.