Lördag15.08.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Historiskt

PM Annica Eriksson går till DTZ

Publicerad: 7 December 2009, 23:00

Annica Eriksson går till DTZ Annica Eriksson har anställts på DTZ för att arbeta med uthyrningsuppdrag inom affärsområdet Office Agency. Hon kommer att vara på DTZ:s Göteborgskontor…


Källa: Pressmeddelande DTZ, 2009-12-08

Annica Eriksson går till DTZ

Annica Eriksson har anställts på DTZ för att arbeta med uthyrningsuppdrag inom affärsområdet Office Agency. Hon kommer att vara på DTZ:s Göteborgskontor.

Inom transaktionssidan har Annica varit verksam hos bland andra Arsenalen och Colliers där hon tidigare var regionchef i Göteborg. Hon kommer senast från danska bolaget på Keops/Landic Investment där hon arbetade som investeringsdirektör.

– DTZ erbjuder idag ett fullsortiment för fastighetsägare. Jag tycker att det är väldigt stimulerande att vara med och bygga vidare på detta. Det kommer att uppstå många fördelar för kunder och affärsmöjligheter genom det kontaktnät jag fått under årens lopp i kombination med allt som DTZ som företag står för, säger Annica Eriksson.

Redaktionen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.