Tisdag20.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Historiskt

PM Akademiska Hus

Publicerad: 7 September 2009, 22:00

Akademiska Hus rekryterar ny vice VD Anette Henriksson har utsetts till vice VD i fastighetsbolaget Akademiska Hus. Hon kommer närmast från Landstinget i Halland där hon arbetat de senaste sex åren som ekonomidirektör…


Källa: Pressmeddelande Akademiska Hus, 2009-09-08

Akademiska Hus rekryterar ny vice VD

Anette Henriksson har utsetts till vice VD i fastighetsbolaget Akademiska Hus. Hon kommer närmast från Landstinget i Halland där hon arbetat de senaste sex åren som ekonomidirektör.

Anette Henriksson kommer tillsammans med VD och koncernchef Mikael Lundström att utgöra Akademiska Hus verkställande ledning. Hon kommer också att vara chef för koncernens staber.

– Akademiska Hus befinner sig i ett intensivt utvecklingsskede. Anette Henriksson kommer tillsammans med mig att fortsätta arbetet med att bygga en tydligare och mer samordnad koncern. Hennes kompetens och gedigna erfarenhet av förändringsarbete och av komplexa organisationer med många intressentgrupper är helt rätt för det arbetet. Jag är mycket nöjd med rekryteringen, säger Mikael Lundström.

– Jag är glad och stolt över förmånen att vara med i utvecklingen av ett så framgångsrikt fastighetsbolag som Akademiska Hus. Verksamheten är en viktig pusselbit i bygget av Sverige som kunskapsnation och jag ser fram emot att bidra till Akademiska Hus kunders framgång, säger Anette Henriksson.

Anette Henriksson kommer att vara placerad på Akademiska Hus koncernkontor i Göteborg.

Redaktionen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.