Tisdag14.07.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Historiskt

Peab och Folksam lanserar Peab-fonden

Publicerad: 9 September 2010, 22:00

Peab och Folksam lanserar Peab-fonden Peab och Folksam har gemensamt tagit fram en ny specialfond för Peabs anställda. Fonden ska förvaltas genom en aktiv förvaltning av aktieinnehav och fondandelar, med betydande fokus på Peabaktien…


Källa: Pressmeddelande Peab

Peab och Folksam lanserar Peab-fonden

Peab och Folksam har gemensamt tagit fram en ny specialfond för Peabs anställda. Fonden ska förvaltas genom en aktiv förvaltning av aktieinnehav och fondandelar, med betydande fokus på Peabaktien.

I ett samarbete mellan Peab och Folksam lanseras en specialfond under namnet Peab-fonden. Fonden är en aktiefond som investerar i aktier och aktierelaterade överlåtbara värdepapper samt fondandelar. En betydande del, dock max 40 procent, av fondförmögenheten kommer att vara investerad i Peabaktien. Fonden förvaltas av Cicero Fonder och kommer att vara öppen för alla via Ciceros utbud.

Peabs medarbetare kommer efterhand att erbjudas olika möjligheter till pensionssparande i den nya fonden. Ett sparande som förknippas med försäkringslösningar där Peabs medarbetare försäkras med efterlevandeskydd i sitt långsiktiga sparande till ålderspensionen.

Redaktionen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.