Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Historiskt

Patrizia anlitar Savills – vill växa kraftigt i Sverige

Publicerad: 11 september 2019, 12:07

Johan Öhlund Lagerdahl.

Tyska Patrizia anlitar Savills som förvaltare av den svenska portföljen. Bolagets managing director i Sverige, Johan Öhund Lagerdahl, säger till Fastighetsnytt att man vill växa kraftigt i Sverige.


Ämnen i artikeln:

Johan Öhlund LagerdahlPatrizia Immobilien

Patrizia anlitar Savills som förvaltare av sin svenska fastighetsportfölj där bland annat Stockholm Quality Outlet i Barkarby ingår.

Patrizia har efter en upphandling valt Savills som förvaltare av sin svenska fastighetsportfölj. Fastigheterna består av 1 kontorsfastighet och 7 handelsfastigheter där den största och mest kända fastigheten inrymmer Stockholm Quality Outlet i Barkarby med sina 70 butiker.

– Vi har gjort den här upphandlingen för att ha bara en förvaltare istället för som tidigare tre. Det tar mindre tid med en förvaltare och vi gillar Savills internationella touch. Dessutom samarbetar vi med dem ute i Europa, säger Johan Öhund Lagerdahl, managing director på Patrizia Sverige, till Fastighetsnytt.

Planerar ni några nya köp i Sverige?

– Ja, vi vill växa i Sverige. Vi vill växa kraftigt i Sverige.

Andreas Jennische

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.