Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Historiskt

Oscar Properties delar upp bolaget i två affärsområden

Publicerad: 2 februari 2017, 08:08

Oscar Properties meddelar att bolaget delar upp verksamheten i två affärsområden – bostadsutveckling samt förvaltning och utveckling av kommersiella fastigheter.


Ämnen i artikeln:

Oscar Properties

Oscar Properties  meddelar att bolaget delar upp verksamheten i två affärsområden – bostadsutveckling samt förvaltning och utveckling av kommersiella fastigheter.

Bolaget uppger att uppdelningen görs för att öka transparensen och skapa ett tydligare fokus på två i grunden olika affärer. På sikt kan man även komma att utvärdera en särnotering av det kommersiella fastighetsbeståndet.

– En renodling skapar ett tydligare fokus på två i grunden olika affärer; bostadsutveckling och kommersiella fastigheter. Vi ser en stark efterfrågan inom båda affärerna och gör bedömningen att det finns en vilja att betala för en premiumprodukt även inom marknaden för kommersiella fastigheter. En tydligare uppdelning av affärerna ökar också transparensen och möjligheterna att bedöma verksamheternas utveckling. På sikt kan vi komma att utvärdera en särnotering av de kommersiella fastigheterna, säger Oscar Engelbert, vd för Oscar Properties, i ett pressmeddelande.

Redaktionen

Ämnen i artikeln:

Oscar Properties

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.