Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Historiskt

Organisationsförändringar hos SSM

Publicerad: 29 november 2018, 12:24

Bo Westin.

Foto: SSM.

Försäljningschefen Bo Westin lämnar SSM Holding innan han knappt börjat. Samtidigt utses en ny avdelningschef över produktion, och kommunikationschefens uppdrag utökas.


Ämnen i artikeln:

Bo WestinSSM

Försäljningschefen Bo Westin lämnar SSM Holding innan han knappt börjat. Samtidigt utses Christer Ljung som ny avdelningschef över produktion, och kommunikationschef Ann-Charlotte Johanssons uppdrag utökas.

Det var i mitten av september som SSM meddelade att Bo Westin, närmast fastighetsansvarig på Migrationsverket och tidigare bland annat NCC och Peab, rekryterats som försäljningschef. Han skulle därmed ta plats i koncernledningen, och tillträda senast i december i år.

Men på torsdagen meddelade bolaget att han lämnar bolaget, och att Mats Uhlén utsetts till tf försäljningschef under en rekryteringsprocess.

Christer Ljung, idag inköpschef, tillträder rollen som avdelningschef produktion med ansvar för utvecklingen av bolagets produktion med fokus på kvalitet, tid och kostnad. Christer kommer att ha en delad roll som avdelningschef produktion och inköpschef under tiden SSM rekryterar en ny inköpschef.

Ann-Charlotte Johansson, idag kommunikations- och IR-chef, får en utökad roll med ansvar för varumärke, extern och intern kommunikation, inklusive kundkommunikation, marknadsföring, hållbarhet samt IR.

Organisationsförändringen sker omgående.

Redaktionen

Ämnen i artikeln:

Bo WestinSSM

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.