Tisdag04.08.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Historiskt

Nytt vård- och omsorgsboende på Kungsholmen

Publicerad: 27 Januari 2011, 23:00

Nytt vård- och omsorgsboende på Kungsholmen Stockholms Sjukhem har beviljats bygglov för en ny vårdbyggnad i kvarteret Vallgossen 13 på Kungsholmen. Tengbom har ritat och Ebab i Stockholm AB har ansvar för byggprojektet…


Källa: Pressmeddelande Stockholms Sjukhem

Nytt vård- och omsorgsboende på Kungsholmen

Stockholms Sjukhem har beviljats bygglov för en ny vårdbyggnad i kvarteret Vallgossen 13 på Kungsholmen. Tengbom har ritat och Ebab i Stockholm AB har ansvar för byggprojektet.

Det nya vård- och omsorgsboendet byggs på stiftelsens egen fastighet i anslutning till befintliga vårdbyggnader. Den nya byggnaden omfattar cirka 20 000 kvadratmeter och kommer att erbjuda ett vård- och omsorgsboende med hög standard, gemensamma ytor och funktioner samt lokaler och butiker i markplan.

Arkitektfirman Tengbom har ritat det nya vård- och omsorgsboendet på uppdrag av Stockholms Sjukhem och Ebab i Stockholm AB har ansvar för byggprojektet, från start till genomförande.

Byggstart sker omgående och det nya vård- och omsorgsboendet beräknas stå färdigt under 2012/2013.

Redaktionen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.