Onsdag08.07.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Historiskt

Nystart för Hotell Malmköping

Publicerad: 12 December 2011, 23:00

Nystart för Hotell Malmköping Det tidigare Hotell Malmköping i Malmköping, en av tätorterna i Flens kommun i Sörmland, förvandlas troligen till ett behandlings- och utbildningscenter…


Nystart för Hotell Malmköping

Det tidigare Hotell Malmköping i Malmköping, en av tätorterna i Flens kommun i Sörmland, förvandlas troligen till ett behandlings- och utbildningscenter.

Om allt går som planerat får den nu tomma fastigheten en nystart med nytt innehåll redan i februari 2012, berättar Eskilstuna-Kuriren.

Sedan elva år ägs fastigheten ifråga av företaget GBA Grus och Betong AB i Stockholm.

Den tidigare hyresgästens verksamhet i fastigheten försattes i konkurs i juni i år.

Nu är det behandlings- och utbildningscentret Malmet som blir ny hyresgäst, vilket bekräftas av Ulf Höjer, tilltänkt föreståndare för anläggningen i Malmköping.

– Tänkt start är första februari 2012, men det är Socialstyrelsen som avgör och de har rätt långa handläggningstider, säger Ulf Höjer till Eskilstuna-Kuriren.

Den nya verksamheten i det tidigare hotellet handlar främst om rehabilitering och behandling av personer med drogmissbruk, men det planeras även för kurser, seminarier och konferenser inom flera andra ämnesområden.

Peter Lorin

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.